Rogier heeft een prettige en rustige manier van coachen en laat je zelf achter de oplossingen komen

“Ik heb de afgelopen maanden een coaching traject gevolgd bij Key2Grow. Onder begeleiding van Rogier van de Ree heb ik een beter inzicht gekregen in mijn eigen handelen en geleerd om mijn valkuilen te omzeilen. Rogier heeft een prettige en rustige manier van coachen en laat je zelf achter de oplossingen komen. Ook laat hij d.m.v. kleine oefeningen je beter naar jezelf kijken en heeft hij mij laten inzien hoe ik beter kan functioneren binnen mijn eigen team en beter kan samenwerken met collega’s.  Ik mag wel zeggen dat ik hierdoor beter kan functioneren binnen het bedrijf maar zelf ook meer bewust ben geworden hoe mijn handelen invloed heeft op mijn werknemers. Door dit actief te begeleiden heeft dus niet alleen ik zelf maar ook de organisatie hier profijt van.”

 

Roy Wierckx
Teamleider St. de Kringloper

Ik kan dit iedereen aanraden die voor verandering in zijn/haar baan staat

“Gedurende de afgelopen zomer heb ik een intensief programma gevolgd om mijn kerncompetenties te achterhalen. Ik kan dit een ieder aanraden die zoals in mijn geval, voor verandering in zijn/haar baan staat. Rogier straalt rust en vertrouwen uit maar weet daarnaast goed door te prikken om achter de vraag van de vraag te komen. Ik heb er nu nog elke dag plezier van!”

 

Sint Jan Tiesma
Contractmanager at Oranjewoud

De aanpak om persoonlijke doelen helder te krijgen gaven mij duidelijkheid

“Ik heb Rogier van de Ree leren kennen tijdens een netwerkbijeenkomst in Utrecht. Zijn ontspannen en humoristische wijze van presenteren gaven mij de overtuiging contact te zoeken met Rogier voor een cachingstraject. Zijn aanpak als coach was voor mij doeltreffend. De gestructureerde aanpak om persoonlijke doelen helder te krijgen gaven mij de duidelijkheid die ik zocht. Daarbij hebben we oa gekeken naar mijn kerncompetenties maar ook komen normen en waarden uitvoerig aan de orde. Elke sessie is er wel een goede snaar geraakt. Ik heb de sessies als zeer waardevol ervaren en raad eenieder aan contact op te nemen met Rogier van de Ree om eenzelfde coachingstraject in te gaan.”

 

Eelco Schrijver
Consultant at Beijer Adviesgroep BV

Hij doet dit op een ontspannen en motiverende manier

“Afgelopen zomer heb ik een zeer waardevol coachingstraject bij Rogier gevolgd. Een van de vragen die ik had, was of ik in mijn huidige werk nog wel op de goede plek zat. Volgens mij een vraag die je jezelf regelmatig moet stellen. De aanpak van Rogier waarbij je vanuit je kwaliteiten en waarden gaat denken hebben mij veel verheldering gebracht over waarom je zaken op een bepaalde manier aanpakt en vooral hoe je daar zelf invloed op hebt. Rogier loodst je met zijn gestructureerde aanpak via een aantal stappen door dit traject. Hij doet dit op een ontspannen en motiverende manier. Voor mij heel leerzaam en vooral leuk, met een verrassende uitkomst!”

 

Christiaan Posthumus Meijjes
Product/Market research at LetsGrow.com

De eerste indruk was even wennen, maar al snel bleek de heer van de Ree deskundig

“Medio 2010 ben ik in contact gekomen met de heer Rogier van de Ree. Ik heb hem benaderd voor de ondersteuning van het opzetten van functioneringsgesprekken binnen ons bedrijf. Zijn specifieke rol daarin was training te geven aan een aantal leidinggevenden binnen onze onderneming op dit gebied en het ontwikkelen van een document waarin het functioneringsgesprek vastgelegd wordt. De eerste indruk van onze kennismaking was “even wennen”, maar al snel tijdens het gesprek bleek, dat de heer van de Ree deskundig is op diverse gebieden met betrekking tot de ondersteuning van een organisatie. In korte tijd nam hij de cultuur van ons bedrijf in zich op en speelde daar vervolgens  in de trainingen met een  heldere aanpak op in. Voor toekomstige adviezen en daadwerkelijke ondersteuning zullen wij zeker nog gebruik maken van de diensten van de heer van de Ree.”

 

Cees Bosman
Algemeen directeur at SISLEY Nederland B.V.