Over Key2Grow

Veranderbegeleiding voor succesvol veranderen

Als bedrijf streef je groei na. Bijvoorbeeld door te fuseren of te reorganiseren. Je strategie te wijzigen of je diensten uit te breiden. Of een nieuwe werkwijze of ander softwarepakket in te voeren. Ik begeleid managers, teams en medewerkers in veranderingstrajecten. Zodat zij met de juiste motivatie en inzet van talenten zinvol bijdragen aan succesvolle verandering, stijgende bedrijfsresultaten en groei.

Uitgaan van eigen kracht en verantwoordelijkheid

Met Key2Grow help ik mensen vooruit en maak ik de wereld een beetje beter. In mijn veranderprogramma staat uitgaan van eigen kracht en verantwoordelijkheid centraal: wat zijn hun doelen, drijfveren en talenten? Wat doen zij graag, waarin blinken ze uit, wat past bij ze? En hoe dragen zij vanuit die kracht bij aan jouw bedrijf?

“Vraag niet wat Amerika voor jou kan doen,
vraag wat jij voor Amerika kan doen.”

John F. Kennedy (1917-1963)

Verbindende factor in veranderingstrajecten

Met ruim 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening in uitvoerende en leidinggevende rollen weet ik hoe veranderingsprocessen verlopen. Hoe medewerkers zich gedragen. Als veranderbegeleider ben ik de verbindende factor in veranderingstrajecten. Ik verenig een mensgerichte met een zakelijke aanpak en spreek de taal van techniek, commercie en uitvoering.

Dynamische veranderbegeleiding op maat

Met een doeltreffend stappenplan op maat verhoog ik de slagingskans van verandertrajecten. Door scherp te analyseren, stevig te structureren en vrij te improviseren weet ik mensen te motiveren, in beweging te brengen en te laten bijdragen. Altijd op een enthousiaste, vindingrijke wijze en met een gezonde dosis humor.

Eens sparren over succesvolle verandering?

Lees meer over veranderbegeleiding voor managers, veranderbegeleiding voor teams en/of veranderbegeleiding voor medewerkers. Wil je persoonlijk kennismaken? Bel gerust 06 – 24 55 95 31 of stuur een e-mail aan rogier@key2grow.nl.