Rogier heeft een prettige en rustige manier van coachen en laat je zelf achter de oplossingen komen

“Ik heb de afgelopen maanden een coaching traject gevolgd bij Key2Grow. Onder begeleiding van Rogier van de Ree heb ik een beter inzicht gekregen in mijn eigen handelen en geleerd om mijn valkuilen te omzeilen. Rogier heeft een prettige en rustige manier van coachen en laat je zelf achter de oplossingen komen. Ook laat hij d.m.v. kleine oefeningen je beter naar jezelf kijken en heeft hij mij laten inzien hoe ik beter kan functioneren binnen mijn eigen team en beter kan samenwerken met collega’s.  Ik mag wel zeggen dat ik hierdoor beter kan functioneren binnen het bedrijf maar zelf ook meer bewust ben geworden hoe mijn handelen invloed heeft op mijn werknemers. Door dit actief te begeleiden heeft dus niet alleen ik zelf maar ook de organisatie hier profijt van.”

 

Roy Wierckx
Teamleider St. de Kringloper