De aanpak om persoonlijke doelen helder te krijgen gaven mij duidelijkheid

“Ik heb Rogier van de Ree leren kennen tijdens een netwerkbijeenkomst in Utrecht. Zijn ontspannen en humoristische wijze van presenteren gaven mij de overtuiging contact te zoeken met Rogier voor een cachingstraject. Zijn aanpak als coach was voor mij doeltreffend. De gestructureerde aanpak om persoonlijke doelen helder te krijgen gaven mij de duidelijkheid die ik zocht. Daarbij hebben we oa gekeken naar mijn kerncompetenties maar ook komen normen en waarden uitvoerig aan de orde. Elke sessie is er wel een goede snaar geraakt. Ik heb de sessies als zeer waardevol ervaren en raad eenieder aan contact op te nemen met Rogier van de Ree om eenzelfde coachingstraject in te gaan.”

 

Eelco Schrijver
Consultant at Beijer Adviesgroep BV