De eerste indruk was even wennen, maar al snel bleek de heer van de Ree deskundig

“Medio 2010 ben ik in contact gekomen met de heer Rogier van de Ree. Ik heb hem benaderd voor de ondersteuning van het opzetten van functioneringsgesprekken binnen ons bedrijf. Zijn specifieke rol daarin was training te geven aan een aantal leidinggevenden binnen onze onderneming op dit gebied en het ontwikkelen van een document waarin het functioneringsgesprek vastgelegd wordt. De eerste indruk van onze kennismaking was “even wennen”, maar al snel tijdens het gesprek bleek, dat de heer van de Ree deskundig is op diverse gebieden met betrekking tot de ondersteuning van een organisatie. In korte tijd nam hij de cultuur van ons bedrijf in zich op en speelde daar vervolgens  in de trainingen met een  heldere aanpak op in. Voor toekomstige adviezen en daadwerkelijke ondersteuning zullen wij zeker nog gebruik maken van de diensten van de heer van de Ree.”

 

Cees Bosman
Algemeen directeur at SISLEY Nederland B.V.